Sparring og fordybelse

Sparring og fordybelse

På mine sparringsforløb går vi sammen på opdagelse i begreberne “State of Mind” og “Naturlig High Performance”. Forståelsen bag disse begreber peger i retning af et helt anderledes paradigme for den menneskelige oplevelse af virkeligheden. Og vender dermed traditionel psykologi på hovedet.

Denne forståelse baserer sig ikke på teknikker, filosofi, psykologi eller religion. Heller ikke på teorier og koncepter, som ellers er så meget oppe i tiden. Den tilbyder os simpelthen de grundlæggende principper bag hvert eneste menneskes unikke “psykologiske” oplevelse af livet. En ”sidegevinst” ved at forstå og integrere disse simple principper er, at vi helt enkelt får mindre at bekymre os om. Vi får mere sindsro og øget adgang til vores medfødte velvære, kreativitet og autenticitet.

Hvem er forløbene for?

Du er leder eller måske arbejder du professionelt med andre menneskers udvikling (f.eks. som coach, konsulent, terapeut eller underviser). Eller måske arbejder du med mennesker på andre måder (f.eks. som lærer, pædagog, mentor, leder, sygeplejerske, læge, socialrådgiver m.fl.) – og tænker at du indimellem godt kunne ønske dig at have en endnu større gennemslagskraft og indflydelse på dine medarbejderes eller klienters resultater. At du kunne gøre en endnu større forskel i deres (arbejds)liv, men ikke helt ved hvordan?

Eller også ønsker du simpelthen bare at forstå og integrere de tre principper for din egen trivsels skyld? Hvad end det måtte være, så mærker du, at noget her trækker i dig; der er noget som vækker din nysgerrighed. Det er tid til forandring!

Efterhånden som du gennem indsigter fordyber dig i forståelsen, vil du automatisk opleve en langt roligere, lysere og mere uanstrengt måde at være i livet på.

Et sparringsforløb er for dig, som ønsker at gøre en dyb og transformerende forskel. For dig selv og andre – professionelt eller privat. Hverken mere eller mindre! Og du ved, at udvikling, forandring og transformation først og fremmest starter med dig selv (du kan ikke give det, du ikke har).

Forløb tilpasset og skræddersyet til dine behov og situation

Et sparringsforløb kan foregå med enkeltstående sessioner, som vi aftaler fra gang til gang. Det kan være fysiske møder eller online. Eller som et intensivt “12-12” ophold særligt for ledere Ledersparring.

 Næste skridt?

Ønsker du at booke et forløb så kontakt mig her. Så aftaler vi nærmere tid og sted. Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 29607278, hvis du har yderligere spørgsmål.

Relationstræning v. Steen Beck-Hansen - deltager tilfredshed er i top

“Steen formår at se hele mig, ikke kun lederen, men også mennesket – ja jeg vil næsten sige ikke kun mennesket, men hele sjælen og essensen i mig. Steen formår med sine dybe, men fine spørgsmål at skabe dybe transformerende processer og refleksioner.

At opleve en så dyb transformation på en halv dag, en transformation der ville tage måneder i coaching eller terapi, har været en fuldstændig mindblowing oplevelse. En oplevelse jeg ved også Steen deler – en samtale som gjorde indtryk og en forskel for os begge.

Fra at være fragmenteret tvivlende og usikker. Gik jeg samlet fra samtalen som en hel leder og ikke mindst et helt menneske.

En samtale som kun helt særlige mennesker kan på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt, med den helt rette åbenhed – den timing formår Steen på nærmest magisk vis at have.

Mine dybeste tak for dig Steen!”

Torben Bloksgaard, Afdelingsleder, Horsens kommune

Relationstræning v. Steen Beck-Hansen - deltager tilfredshed er i top

”Da jeg gik ud ad døren efter fem timers intens og fordybende samtale med Steen, føltes det som om, at jeg havde fået en kæmpe gave. Ikke en gave som Steen gav mig, men en gave som kom indefra. Som en indsigt. Den befriende gave at blive husket på og indse at hele min oplevelse af min hverdag … ja mit liv, skaber jeg selv indefra- og ud via mine tanker. Det befriende i netop den indsigt er, at jeg (når jeg opdager det) undlader at lade mig påvirke af det, som jeg kalder ”surstråling” fra andre personer. Det betyder, at jeg kan være langt mere neutral og i balance uanset, hvad andre ”stråler ud”. Samtidig har jeg efterfølgende lagt mærke til, at det er vigtigt for mig igen og igen at huske mig selv på, at det er sådan, at det hænger sammen. For nogle gange ser det jo virkelig ud til, at det er den anden, der er årsag til, hvordan jeg har det. Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed.” Jens Mandrup, skoleleder, Horsens kommune