Sparring

Sparring

På mine sparringsforløb vil vi sammen gå på opdagelse i De Tre Principper – Mind, Consciousness & Thought. Denne nye forståelse af vores sind peger i retning af et helt anderledes paradigme for den menneskelige oplevelse af virkeligheden. Og vender dermed traditionel psykologi på hovedet.

Denne forståelse baserer sig ikke på teknikker, filosofi, psykologi eller religion. Heller ikke på teorier og koncepter, som ellers er så meget oppe i tiden. Den tilbyder os simpelthen de grundlæggende principper bag hvert eneste menneskes unikke psykologiske oplevelse af livet. En ”sidegevinst” ved at forstå og integrere disse simple principper er, at vi helt enkelt får mindre at bekymre os om. Vi får mere sindsro og øget adgang til vores medfødte velvære.

Hvem er forløbene for?

Måske arbejder du allerede professionelt med andre menneskers udvikling (f.eks. som leder, coach, konsulent, terapeut eller underviser) eller måske arbejder du med mennesker på andre måder (f.eks. som lærer, pædagog, mentor, leder, sygeplejerske, læge, socialrådgiver m.fl.) – og tænker at du indimellem godt kunne ønske dig at have en endnu større gennemslagskraft og indflydelse på dine klienter eller medarbejderes resultater. At du kunne gøre en endnu større forskel i deres (arbejds)liv, men ikke helt ved hvordan?

Eller også ønsker du simpelthen bare at forstå og integrere de tre principper for din egen trivsels skyld? Hvad end det måtte være, så mærker du, at noget her trækker i dig; der er noget som vækker din nysgerrighed. Det er tid til forandring!

Efterhånden som du gennem indsigter fordyber dig i forståelsen, vil du automatisk opleve en langt roligere, lysere og mere uanstrengt måde at være i livet på.

Et sparringsforløb er for dig, som ønsker at gøre en dyb og transformerende forskel. For dig selv og andre – professionelt eller privat. Hverken mere eller mindre! Og du ved, at udvikling, forandring og transformation først og fremmest starter med dig selv (du kan ikke give det, du ikke har).

Forløb tilpasset og skræddersyet til dine behov og situation

Et sparringsforløb kan foregå med enkeltstående sessioner, som vi aftaler fra gang til gang. De foregår hos mig på Nørrebro i København. Eller som et intensivt “12-12” ophold særligt for ledere Ledersparring – eller 3 dagens intensivt forløb særligt for private Sparring private.

Næste skridt?

Ønsker du at booke et forløb så kontakt mig her. Så aftaler vi nærmere tid og sted. Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 29607278, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ledersparring

Sparring private