Inner Wisdom Transformation 1:1 CEO Intensive

Ledersparring

Inner Wisdom Transformation 1:1 CEO Intensive

Øget handlekraft, effektivitet, kreativitet og nærvær

 

Et intensivt og transformerende døgn for dig som leder

Dette intensive døgn er en invitation til for en stund at forlade hverdagens driftsrum, sætte tempoet ned og fordybe dig – ikke i drift, strategi eller KPI’er, men i hvad der er hemmeligheden bag at lede, delegere og præstere excellent.

Formålet med dette “12-12” er at give dig indsigt i det mentale design, der ligger bag dine tanke- og handlemønstre og øge din evne til at arbejde med dit personlige mentale overskud. Fordi netop det er hele fundamentet og udgangspunktet for din adfærd og præstationer som leder og dermed for de resultater, du skaber.

Forstå, find og frisæt potentialet hos dig og dine medarbejdere

Gennem øget bevidsthed vil du i endnu højere grad kunne arbejde aktivt med dit mentale design. Dette gør dig i stand til at forstå, finde og frisætte dit eget personlige potentiale – og i dine medarbejdere. En naturlig konsekvens heraf er øget handlekraft, effektivitet, kreativitet og nærvær. Det betyder, at jeres erfaringer og faglighed kommer i spil på en langt mere fokuseret og værdiskabende måde.

I løbet af et intensivt døgn vil du og jeg have to til tre daglige sessioner á 1,5 time samt 3 måltider sammen. Her opgraderer vi din forståelse af dit mentale design samt hvordan din psykologiske oplevelse af virkeligheden skabes. Når du igen er tilbage i hverdagen følger vi med tre samtaler (via Skype/Zoom).

Anderledes end traditionel coaching

Hvis du tidligere har været i et traditionelt coachingforløb, vil du opleve, at dette forløb vil være anderledes. “12-12” formatet skaber intensitet og intimitet. De opfølgende samtaler (via Skype/Zoom) sikrer momentum. Gennem transformerende samtaler udforsker vi sindets natur og dit eget mentale design (din ”state of mind”). På den måde skaber vi optimale betingelser for, at du opnår dybe gennembrud – og gennem nye indsigter finder en frisk og ny måde at se på dagligdagens udfordringer og muligheder. Alt i alt: varige og mere bæredygtige resultater for din og din virksomhed.

 

Det praktiske

Hvordan?

Vi mødes fra kl. 12 til næste dag kl. 12, hvor vi afslutter og samler op over en fælles frokost.

5 sessioner á 1,5 time, 3 måltidssessioner á 1 time samt 3 opfølgende Skype/Zoom sessioner á 1 time.

I alt 13,5 timers transformerende samvær.

 

Hvor og hvornår?

Vi aftaler nærmere tid og sted, der passer godt for os begge.

 

Investering?

Dette intensive døgn er en investering i dig og din virksomhed. Kr. 24.975 ekskl. moms. Hertil kommer ophold og fortæring for 2.

 

Næste skridt?

Ønsker du at booke et forløb så kontakt mig her. Så aftaler vi nærmere tid og sted. Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 29607278, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

Sparring private