Inner Wisdom Leadership 1:1 – Intensivt lederdøgn

Ledersparring

Inner Wisdom Leadership 1:1™️ – Intensivt lederdøgn

Øget handlekraft, effektivitet, kreativitet og nærvær

Et intensivt og transformerende døgn for dig som leder

Dette intensive døgn er en invitation til for en stund at forlade hverdagens driftsrum, sætte tempoet ned og fordybe dig – ikke i drift, strategi eller KPI’er, men i hvad der er hemmeligheden bag at lede, delegere og præstere excellent.

Formålet med dette “12-12” er at give dig indsigt i det mentale design, der ligger bag dine tanke- og handlemønstre og øge din evne til at arbejde med dit personlige mentale overskud. Fordi netop det er hele fundamentet og udgangspunktet for din adfærd og præstationer som leder og dermed for de resultater, du skaber.

Forstå, find og frisæt potentialet hos dig og dine medarbejdere

Gennem øget bevidsthed vil du i endnu højere grad kunne arbejde aktivt med dit mentale design. Dette gør dig i stand til at forstå, finde og frisætte dit eget personlige potentiale – og i dine medarbejdere. En naturlig konsekvens heraf er øget handlekraft, effektivitet, kreativitet og nærvær. Det betyder, at jeres erfaringer og faglighed kommer i spil på en langt mere fokuseret og værdiskabende måde.

I løbet af et intensivt døgn vil du og jeg have to til tre daglige sessioner á 1,5 time samt 4 måltider sammen. Her opgraderer vi din forståelse af dit mentale design samt hvordan din psykologiske oplevelse af virkeligheden skabes. Når du igen er tilbage i hverdagen følger vi op med tre samtaler (via Skype/Zoom).

Anderledes end traditionel coaching

Hvis du tidligere har været i et traditionelt coachingforløb, vil du opleve, at dette forløb vil være anderledes. “12-12” formatet skaber intensitet og intimitet. De opfølgende samtaler (via Skype/Zoom) sikrer momentum. Gennem transformerende samtaler udforsker vi sindets natur og dit eget mentale design (din ”state of mind”). På den måde skaber vi optimale betingelser for, at du opnår dybe gennembrud – og gennem nye indsigter finder en frisk og ny måde at se på dagligdagens udfordringer og muligheder. Alt i alt: varige og mere bæredygtige resultater for dig og din virksomhed.

Relationstræning v. Steen Beck-Hansen - deltager tilfredshed er i top

“Steen formår at se hele mig, ikke kun lederen, men også mennesket – ja jeg vil næsten sige ikke kun mennesket, men hele sjælen og essensen i mig. Steen formår med sine dybe, men fine spørgsmål at skabe dybe transformerende processer og refleksioner.

At opleve en så dyb transformation på en halv dag, en transformation der ville tage måneder i coaching eller terapi, har været en fuldstændig mindblowing oplevelse. En oplevelse jeg ved også Steen deler – en samtale som gjorde indtryk og en forskel for os begge.

Fra at være fragmenteret tvivlende og usikker. Gik jeg samlet fra samtalen som en hel leder og ikke mindst et helt menneske.

En samtale som kun helt særlige mennesker kan på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt, med den helt rette åbenhed – den timing formår Steen på nærmest magisk vis at have.

Mine dybeste tak for dig Steen!”  Torben Bloksgaard, Afdelingsleder, Horsens kommune

Relationstræning v. Steen Beck-Hansen - deltager tilfredshed er i top

”Da jeg gik ud ad døren efter fem timers intens og fordybende samtale med Steen, føltes det som om, at jeg havde fået en kæmpe gave. Ikke en gave som Steen gav mig, men en gave som kom indefra. Som en indsigt. Den befriende gave at blive husket på og indse at hele min oplevelse af min hverdag … ja mit liv, skaber jeg selv indefra- og ud via mine tanker. Det befriende i netop den indsigt er, at jeg (når jeg opdager det) undlader at lade mig påvirke af det, som jeg kalder ”surstråling” fra andre personer. Det betyder, at jeg kan være langt mere neutral og i balance uanset, hvad andre ”stråler ud”. Samtidig har jeg efterfølgende lagt mærke til, at det er vigtigt for mig igen og igen at huske mig selv på, at det er sådan, at det hænger sammen. For nogle gange ser det jo virkelig ud til, at det er den anden, der er årsag til, hvordan jeg har det. Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed.” Jens Mandrup, skoleleder, Horsens kommune

Det praktiske

Hvordan?

Vi mødes fra kl. 12 til næste dag kl. 12, hvor vi afslutter og samler op over en fælles frokost. Plads og rum for egentid og fordybelse.

6 sessioner á 1,5 time, 4 måltidssessioner samt 3 opfølgende Skype/Zoom sessioner á 1 time.

I alt 16 timers transformerende nærvær, fordybelse og refleksion.

Hvor og hvornår?

Vi aftaler nærmere tid og sted, der passer godt for os begge.

Investering?

Dette intensive døgn er en investering i dig og din virksomhed. Kr. 29.600 ekskl. moms. Hertil kommer ophold og fortæring for 2.

Næste skridt?

Ønsker du en uforpligtende samtale om et eventuelt forløb, så kontakt mig her.

Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 29607278.