Om netværket

Om netværket

Faglighed, fleksibilitet og forskellighed
er afgørende faktorer i samarbejdet med mine kunder. Derfor har jeg gennem årene etableret et tæt netværksamarbejde med andre selvstændige coaches og konsulenter. Dem trækker jeg på og sammensætter “holdet” alt efter opgavens karakter.

Netværkssamarbejdet betyder også, at vi løbende støtter og udvikler hinanden fagligt og personligt.

Jeg har fornøjelsen at samarbejde med nedenstående personer. Fælles for dem alle er, at de – udover at være fagligt højt kompetente – har passion og hjertet med i alt hvad de gør.

Helle Overgaard
Certificeret HR StressCoach og NLP/Enneagram Master fra NLP Huset.

Helle er oprindelig bankuddannet, men har igennem størstedelen af hendes arbejdsliv arbejdet i IT branchen.

Efter mange år med opdateringer af computere valgte Helle at have fokus på det personlige. At kunne opdatere vores egne styresystemer (vaner, mønstre og tanker) så de passer og er tidssvarende til netop det liv og de mål, man ønsker. Helle har  således igennem de sidste mere end 10 år oparbejdet erfaring ved samtaler og udvikling af medarbejdere inden for det offentlige og private erhvervsliv.

Helle har med succes hjulpet mennesker videre i deres karriereforløb ud fra en bred vifte af problematikker/problemstillinger.

Hendes kompetencegrundlag dækker over mere end 3000 coach sessions og har desuden været tilknyttet diverse folkeskoler i Københavns Kommune.  Her har  hun primært haft  1:1 samtaler med lærere og ledere i forbindelse med stress og konflikter.

Helle arbejder ud fra filosofien “intet menneske kan nøjes med at være mindre end sit potentiale”. Helle er gift og mor til 4 vokse børn på henholdsvis 28, 26, 23 og 21 år.

Michael Ørbech
MPO, Cand polyt, psykoterapeut (SPUD/EAPT godkendt), IAF Certified Facilitator, Council Guide samt systemisk trænet hos bl.a. Peter Lang.

Michael Ørbechs personlighed og brede erfaring har givet ham evnen til at kombinere et fagligt overblik med en høj grad af nærvær, ro og rummelighed i sit arbejde med mennesker.

Har siden 1990 arbejdet med træning og organisationsudvikling i Danmark og internationalt med bl.a. 7 år i Afrika. Han har arbejdet både i den private og den offentlige sektor og har ledererfaring som direktør i et af COWI´s større datterselskaber og som afdelingsleder for Ledelse & Organisation hos NIRAS Konsulenterne. Michael er partner i Wisdom Gruppen ApS.

Michael Nørby
Certificeret HR NLP Master Træner, Certificeret NLP Træner, Coach, HR Psykoterapeut, Systemisk Proceskonsulent, og jeg er certificeret i Thomas International PPA/SPA System (DISC), samt Enneagram Practitioner.

Jeg har arbejdet med menneskelig og personlig udvikling i mere end 20 år, først som leder og i de sidste 14 år som coach, terapeut, NLP træner, underviser og organisationsudviklingskonsulent.

De essentielle temaer i mit arbejde er enkelthed, balance og humor. Jeg kan godt lide at finde en enkelthed gennem frustration og forvirring, da jeg tror på nye perspektiver, idéer og kreative løsninger opstår her.

Balance er for mig at føle sig hel. Samtidig er balance også konsistens; at vi er det, vi ønsker og siger, og at vi kan vise det i vores relationer til andre mennesker.

Jeg tror, at humor og dertil hørende grin skaber en god kemi i kroppen og tilføjer en lethed og positiv energi i rummet for både den enkelte og gruppen. Latteren skaber en samhørighed, hvilket gør det lettere for os at sænke paraderne, og dermed tror jeg, at vi er mere åbne for læring og for at se os selv og livet i nye perspektiver.

Jeg arbejder både med coaching og rådgivning af virksomheder, i form af organisationsudvikling, lederudvikling og personligkommunikation. Jeg er fast konsulent hos flere virksomheder, hvor jeg underviser, coacher og holder kursus i netop dette.

I min coaching lægger jeg vægt på at finde de områder, hvor personen gør det godt i stedet for at fokusere på de kompetencer, hvor der opleves en mangel. Alle mennesker har svarene på deres egne spørgsmål, det er min opgave som coach at hjælpe disse svar frem.