Facilitering

Facilitering

Beck-Hansen & Partners udvikler og designer målrettede udviklingsforløb i form af faciliterede processer, kurser og work shops for ledere og medarbejdere.

Vi fungerer som facilitatorer med at støtte ledere, når der skal arbejdes med organisationsudvikling. Det drejer sig om organisationens forhold til kunder/brugere og omgivelser, forandringer internt i organisationen eller udvikling hos den enkelte leder og medarbejder.

Når vi assisterer vores kunder til bæredygtig forandring, har vi fokus på tre ting:

  • Vi laver processer “sammen med”​ og ikke “for”​ vores kunder.
  • Vi sikrer en forandringsproces, hvor de involverede personer gennem facilitering kan fordybe sig om “det rigtige” ​- og føle sig både set, hørt og respekteret undervejs. Før, under og efter processen.
  • Vi er opmærksomme på, at altafgørende for et vellykket resultat er et solidt forarbejde, en effektiv styret proces samt en grundig opfølgning og integration.

Som facilitatorer kommer vi ikke med færdigpakkede løsninger. Vi arbejder med et effektivt og velafprøvet metodeapparat til at udføre kvalitative undersøgelser og til at strukturere effektive og målrettede processer. På den måde støtter vi vores kunder i selv at finde frem til løsningerne og dermed opnå det nødvendige ejerskab og engagement omkring forandringsprocessen.

Vi arbejder ud fra et systemisk og anerkendende grundlag, hvor vi bygger på muligheder og positive handlinger frem for at have fokus på problemer og barrierer. Det betyder ikke, at problemerne ignoreres, men at de behandles som en del af processen. Ved at bygge på muligheder og positive handlinger hentes energi og engagement blandt både ledere og medarbejdere.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres situation – enten på telefon 29 60 72 78 – eller lad mig kontakte dig, når det passer dig bedst. Tryk her