Inner Wisdom Practitioner Training 2019/20

Opnå mere sindsro, øget velvære og større glæde – let og uanstrengt

Lyder det lidt for urealistisk – som en uopnåelig drøm? Det er det ikke! Dette er faktisk vores naturlige medfødte tilstand.

Oplev en “smagsprøve” på denne tilstand, når vi afholder dybdegående weekend introduktion til De 3 Principper: Mind, Consciousness & Thought

den 14.-15. september 2019 i Aalborg

den 16.-17. november 2019 i København

den 25.-26. januar 2020 i København

 

Tilmeld dig en gratis og uformel “Rundbordsaften” og få lidt mere at vide 

Tilmeld dig en uformel og uforpligtende ”rundbordsaften” – så sender jeg dig en invitation. Vi samles omkring spisebordet hjemme hos mig privat på Nørrebro i et par timer sammen med andre nysgerrige og interesserede. Her taler vi om, hvad du kan forvente og ”varmer lidt op”. Og vi taler også om dine drømme, ønsker og forventninger. På den måde får du indflydelse på “vinklingen” af træningen. Tanken er: mest mulig mening for flest. Størst muligt udbytte og effekt.

Invitationer sendes løbende ud efterhånden, som interesserede melder sig til. Tidspunktet er kl. 18.30-21.00.

Du tilmelder dig en gratis ”Rundbordsaften” her: http://www.beck-hansen.dk/kontakt

Bor du lidt væk fra hovedstaden, så arrangerer vi en “rundbordsaften” via Skype eller Zoom. Så deltager du i ro mag fra din egen stue – og kaffen må du så selv stå for.

Du tilmelder dig en gratis Skype eller Zoom ”rundbordsaften” her: http://www.beck-hansen.dk/kontakt

Inner Wisdom Practitioner Training 2019/20

Baseret på De 3 Principper Mind, Consciousness & Thought

Om træningen:

På Inner Wisdom Coach Training går vi sammen på opdagelse i De Tre Principper. Denne nye forståelse af vores sind peger i retning af et helt anderledes paradigme for den menneskelige oplevelse af virkeligheden. Og vender dermed traditionel psykologi på hovedet.

Forståelsen baserer sig ikke på teknikker, filosofi, psykologi eller religion. Heller ikke på teorier og koncepter, som ellers er så meget oppe i tiden. Den tilbyder os simpelthen de helt grundlæggende principper bag hvert eneste menneskes unikke psykologiske oplevelse af livet. En ”sidegevinst” ved at forstå og integrere disse simple principper er, at vi helt enkelt får mindre at bekymre os om. Vi får mere sindsro og øget adgang til vores medfødte velvære.

Træningen er blevet mulig i et forbilledligt samarbejde med kompetente 3P folk fra både Danmark og UK. Jeg er så stolt og taknemlig igen at kunne præsentere Sara Priestley, Samantha Hurst, Mandy Spray, Laurence Knott og Trine Høhrmann, som alle, sammen med mig, på hver deres måde bidrager og understøtter deltagerne i denne transformerende rejse. (Hvis du klikker på navnene kommer du til de respektive profiler på Facebook).

Hvem er denne træning for?

 

 • Alle som ønsker mere sindsro, glæde og velvære i dagligdagen
 • Alle som ønsker at dele De Tre Principper med venner, familie og/eller kolleger
 • Du kan også være Coach, NLP Practitioner, 3P Practitioner, counselor, terapeut eller facilitator

 

Måske arbejder du allerede professionelt med andre menneskers udvikling (f.eks. som coach, leder, konsulent, terapeut eller underviser) eller måske arbejder du med mennesker på andre måder (f.eks. som lærer, pædagog, mentor, leder, sygeplejerske, læge, socialrådgiver m.fl.) – og tænker at du indimellem godt kunne ønske dig at have en endnu større gennemslagskraft og indflydelse på dine klienter eller medarbejderes resultater. At du kunne gøre en endnu større forskel i deres (arbejds)liv, men ikke helt ved hvordan?

Eller også ønsker du simpelthen bare at forstå og integrere de tre principper for din egen trivsels skyld? Hvad end det måtte være, så mærker du, at noget her trækker i dig; der er noget som vækker din nysgerrighed. Det er tid til forandring!

Efterhånden som du gennem indsigter fordyber dig i forståelsen, vil du automatisk opleve en langt roligere, lysere og mere uanstrengt måde at være i livet på. En større gennemslagskraft og handletillid.

Inner Wisdom Coach Training er for dig, som ønsker at gøre en dyb og transformerende forskel. For dig selv og andre – professionelt eller privat. Hverken mere eller mindre! Og du ved, at udvikling, forandring og transformation først og fremmest starter med dig selv (du kan ikke give det, du ikke har).

Inner Wisdom Coach træningen starter ultimo september og afsluttes i januar 2020. 6 måneders intensiv og transformerende læring og indsigt.

OBS! Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet – og efter en forudgående telefonsamtale med Steen. Dette for at sikre det rette mix af deltagere (bredde i baggrund og fokusområde) og gensidigt afstemme forventninger i forhold til formål og udbytte af træningen.

Indholdet:

BASIC – Introduktion til De 3 Principper – Mind, Consciousness & Thought, modul 1 (2 dage)

Denne nye forståelse af vores sind peger i retning af et helt anderledes paradigme for den menneskelige oplevelse af virkeligheden. Og vender dermed traditionel psykologi på hovedet. Den tilbyder os de grundlæggende principper bag hvert eneste menneskes unikke psykologiske oplevelse af livet. En ”sidegevinst” ved at forstå og integrere disse simple principper er, at vi helt enkelt får mindre at bekymre os om. Vi får mere sindsro og øget adgang til vores medfødte velvære.

(Du kan vælge kun at deltage på dette modul. Og efterfølgende vælge at tilmelde dig de sidste fire moduler).

GROUNDING – Din personlige transformation, modul 2-3 (2 x 2 dage)

“Grounding” eller “mind-set” er en fundamental og helt afgørende vigtig hjørnesten, som vi mennesker ofte undervurderer. Din personlige “grounding” er det, der gør forskellen. Det er simpelthen det, der afgør, om du er i stand til skabe bæredygtige resultater personligt og professionelt. Det indebærer, at du går igennem din egen personlige transformation, så du kan støtte andre i at gøre det samme.

IMPACT – Din interpersonelle transformation, modul 4-5 (2 x 2 dage)

“Impact”/indflydelse … den forskel du gør for dine klienter. Det er det, du bliver betalt for. Det er det, der giver dig gode udtalelser og det, som får dine klienter til at anbefale dig til deres venner og kolleger. Så hvad skal der til for, at du virkelig får denne dybe, indre tillid og sikkerhed, der gør dig i stand til øve en transformerende indflydelse på dine klienters liv? (Hint: i virkeligheden handler det mere om, hvad du ikke skal.)

Her ved afslutningen af din Inner Wisdom Coach Training er det blevet tid til konsolidering, fejring og din fortsatte faglige og personlige udvikling. Vi støtter og hjælper hinanden til det allerbedste afsæt.

Forløbet er relevant for dig, som:

 • ønsker dyb personlig udvikling og transformation for din egen trivsels skyld
 • ønsker at kunne gøre en større forskel i dit eget og andre menneskers liv, men ikke helt ved hvordan
 • ved at udvikling, forandring og transformation først og fremmest starter med dig selv ELLER
 • arbejder som leder, coach, konsulent, terapeut, underviser eller på anden måde ”med mennesker”
 • tænker at du indimellem godt kunne ønske dig at have en endnu større gennemslagskraft og indflydelse på dine klienters eller medarbejderes resultater

 

Dette forløb gør dig i stand til at:

 • skabe og vedligeholde sunde og konstruktive relationer
 • slå bedre igennem
 • skabe øget fokus og bevidsthed
 • ændre egne uhensigtsmæssige vaner og mønstre
 • ikke at tage andres adfærd og reaktioner så personligt

 

Dette forløb giver dig:

 • tid og rum til fordybelse og refleksion
 • en tryg og anerkendende atmosfære, hvor du bliver set og hørt
 • større gennemslagskraft, mere handlekraft og energi
 • bedre selvværdsfølelse
 • mere sindsro, øget velvære og større glæde

 

DET PRAKTISKE

Hvordan?

5 live moduler á to dage, alle lørdag-søndag, kl. 10.00 – 16.00.

5 online Connection Webinarer for løbende integration og forankring. Hverdagaftener kl. 20.00 – 21.30.

4 online Master Classes med engelske gæstetrænere til yderligere fordybelse og forståelse. (Let forståeligt engelsk). Hverdagaftener kl. 20.00 – 21.30.

I alt mere end 70 timers transformerende træning.

Hvornår?

2019: Introduktion til De 3 Principper – Aalborg den 16.-17. november 2019

2020: Introduktion til De 3 Principper – København den 25.-26. januar 2020

(Du kan vælge kun at tilmelde dig modul 1. Pris kr. 3.980)

Modul 2 – Grounding: 7.-8. marts 2020, København

Modul 3 – Grounding: : 28.-29. marts 2020, København

Modul 4 – Impact: 25.-26. April 2020, København

Modul 5 – Impact: 23.-24. maj 2020, København

Hvor?

De fem live moduler i København afholdes i Shantiroom, som er et fuldstændigt fantastisk og anderledes lokale i hjertet af Kbh. K, blot 100 meter fra Rådhuspladsen. 130 m2 i et rum, med fritgående bjælker der er malet hvidt fra gulv til lav-loft giver en dejlig rummelig fornemmelse. Der emmer en særlig rolig energi, der skal opleves, og indretningen gør, at man straks føler sig hjemme. Adressen er Lavendelstræde 5, bagh. 3 sal, 1462 København K.

Live modulet – Introduktion til De 3 Principper – i Aalborg afholdes i de lyse og skønne lokaler hos NLP Aalborg, Maren Turis Gade nr. 2, 2. sal, 9000 Aalborg.

Investering?

BASIC – Introduktion til De 3 Principper – Mind, Consciousness & Thought, modul 1 (2 dage). Kr. 3.980.

Inner Wisdom Coach Training, modul 1-5  er en investering i dig (og evt. din forretning). I alt mere end 70 timers transformerende træning. Kr. 19.899. Tilmelder du dig og betaler alle 5 moduler samlet, er din pris kr. 18.499.

Alle priser er ekskl. moms.

Vigtigt!

Det er vigtigt for alle involverede, at du er indstillet på at sætte dig selv i spil og bidrage til både din egen og den fælles læring. Træningen vil således være stærkt involverende i sin form og tage udgangspunkt i din hverdag som coach, terapeut eller anden form for forandringsagent.

Tilmeldingsfrist?

Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet.

 

Tilmeld dig en gratis og uformel “Rundbordsaften” og få lidt mere at vide 

Tilmeld dig en uformel og uforpligtende ”rundbordsaften” – så sender jeg dig en invitation. Vi samles omkring spisebordet hjemme hos mig privat på Nørrebro i et par timer sammen med andre nysgerrige og interesserede. Her taler vi om, hvad du kan forvente og ”varmer lidt op”. Og vi taler også om dine drømme, ønsker og forventninger. På den måde får du indflydelse på “vinklingen” af træningen. Tanken er: mest mulig mening for flest. Størst muligt udbytte og effekt.

Invitationer sendes løbende ud efterhånden, som interesserede melder sig til. Tidspunktet er kl. 19-21.

Du tilmelder dig en ”rundbordsaften” her: http://www.beck-hansen.dk/kontakt

 

 

 

Mere info?

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 29 60 72 78 eller på min mail sbh@beck-hansen.dk

 

STEEN BECK-HANSEN er arkitekten og facilitator på forløbet

Steen er IAF Certified Facilitator (CPF), International Certified Coach (ICC), NLP Trainer (Makani/NLP Huset) samt Integrative Coach Professional (The Ford Institute, San Diego). Systemisk trænet hos bl.a. Attractor, Århus. Specifikt i forhold til De 3 Principper er Steen “Certified 3P Facilitor” og er yderligere trænet af bl.a. Dicken Bettinger, Rudy Kennard, Jamie Smart og Jack Pransky.

Steen har mere end 15 års erfaring som facilitator, coach og underviser. Han formår med sin personlige stil og sit nærvær at skabe engagement og energi i udviklingsprocesser. Med både hjerte og humor omsætter han komplicerede, teoretiske ideer til dagligdags ”nede-på-jorden” eksempler, som umiddelbart kan anvendes i hverdagen.

Sagt om Steen:

“Steen er en fantastisk underviser, som formår at fange alle med sin intense undervisningsform, hvor han henvender sig til alle og kan fange alle. Især sætter jeg stor pris på ærligheden og personlige eksempler”. Dorthe Mejlsted, specialkonsulent – HR, Cand. Oecon, Rigsrevisionen

“Steen kan med glimt i øjet og med masser af humor styre en gruppe gennem meget seriøse emner”. Mia Bloch, Firkløverskolen

“Steen er en vidende og dygtig formidler”. Herlig humoristisk”. Lis Alstrup, Vinding skole

Du forstår at formidle/undervise på en utrolig inspirerende og medrivende facon. Der er ingen tvivl om, at du virkelig brænder for stoffet, hvilket har en kraftig afsmitning på forløbet. Med din personlighed og din undervisning blev det for mig en uforglemmelig og meget lærerig oplevelse”. Lissa Nielsen, afdelingsleder, Dagplejen Vordingborg Kommune

“Du har en særlig evne til at bruge alle deltagernes udsagn i undervisningen. Det er imponerende!” Morten Niebuhr, Skovagerskolen

“Steen er god til at forklare stoffet og sætte tingene i perspektiv. Han skaber tryghed i rummet”. Marianne, Vinding skole

“Jeg føler mig mødt. Åbenhed og ærlighed”. Katja Jensen, Firkløverskolen