Inner Wisdom Transformation Intensive

For private

Inner Wisdom Transformation Intensive

Tre intensive og transformerende dage for dig til dig

 

Kom i dyb overensstemmelse med din autentiske retning og begynd at leve med en større ro, passion og klarhed i dit liv

Fred i sindet og dyb indre resiliens

Det jeg taler om, er at vågne op til en følelse af fred og klarhed – at have denne følelse af ”det skal nok gå – uanset hvad”. Det man også kunne kalde at være mental og følelsesmæssig modstandsdygtig.

Autentisk levevis

Forestil dig at være sand over for dig selv i alle situationer. Hvordan ville det være at have denne følelse af at være tilfreds med at være lige præcis dig – at være ”comfortable in your own skin”? Netop denne følelse oplever langt de fleste af os, som noget af det allervigtigste.

Ægte frihed og overskud

Den mentale og følelsesmæssige frihed er kernen i sandt overskud.  Det stikker endnu dybere end tidsmæssig og økonomisk frihed! Prøv engang at forestille dig hvor langt lettere det vil være at skabe og opnå lige præcis det, du ønsker efterhånden, som du opdager at al din frihed, overskud og kreativ kraft kommer indefra?

Passion og formål

Alle mennesker længes efter og søger en eller anden form for formål og retning. Indtil du har fundet den sti, som er din og din alene, kan det opleves som om, at du er lidt på et sidespor. Men så snart du er på rette spor med passion og formål, opleves det som om, at du lever i en helt ny verden.

Oplyst succes

Oplyst succes betyder at leve fra en dyb forståelse af, hvordan livet fungerer. Det betyder at være 100% til stede her og nu. Det betyder at være ”filosofisk” omkring livets op- og nedture. Det betyder givende relationer. Og det betyder præstationer, handlinger og materiel succes, som giver mening. Et liv som er rigt på både mening og formål.

Det primære fokus for mit arbejde er at guide og støtte dig gennem din personlige transformation

Over tre dage vil du og jeg have i alt 6 sessioner, en til en, hvor vi opgraderer din forståelse af hvordan livet ”fungerer”. Eller med andre ord hvordan vores psykologiske oplevelse af livet skabes. Indefra- og ud. Du kan forvente at opnå dybe gennembrud – og gennem nye indsigter finde en frisk og ny måde at se livet på.

 

Det praktiske

Hvordan?

Over tre dage mødes vi 2 gange dagligt i halvanden time. Mellem de to samtaler har du tid på egen hånd til yderligere refleksion, fordybelse og afslapning.

I alt 9 timers transformerende samvær under uformelle og afslappede forhold. Hertil kommer en opfølgende Skype/Zoom session á 1 time.

Hvor og hvornår?

Vi aftaler nærmere tid og sted.

Investering?

De tre intensive og transformerende dage er en investering i dig og dit liv.

6 sessioner plus en opfølgende Zoom/Skype session. Kr. 7.995 + moms.

Næste skridt?

Ønsker du at booke et forløb så kontakt mig her. Så aftaler vi nærmere tid og sted. Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 29607278, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om dine ønsker og forventninger til et konstruktivt samarbejde – enten på telefon 29 60 72 78 – eller lad mig kontakte dig, når det passer dig bedst. Tryk her

Ledersparring